Referencer

Referencer

Nedenfor kan du læse om hvad andre har sagt om mig og hvad de har lært i coachforløbet.

Jeg har oplevet Margit som meget medlevende. Hun har haft stor indsigt i tingene, hvilket har gjort indtryk på mig. Man kan kun have sådan en indsigt, når man virkelig engagerer sig. I forløbet hos Margit har jeg lært:

  • At være opmærksom på, at de ting, jeg aftaler med mig selv, er lige så vigtige som de ting, jeg aftaler med andre.
  • At fokusere på glæden, det positive, det gode, håbet – og ikke på alle de ting, der kan bekymre.
  • At være opmærksom på, om de ting, jeg spekulerer over, er til hjælp, dvs. opbyggende, eller om de er nedbrydende.
  • At fokusere på handling, når jeg er bekymret.
  • At tage et skridt ad gangen.

Helle Østergaard, Lærer

For mig har det været afgørende, at finde ud af hvorfor jeg tænker/reagere som jeg gør. Dernæst at få adskilt problematikkerne, så de er overskuelig og til at arbejde med.Jeg er blevet meget mere bevidst om at tænke positivt og lader mig ikke slå “ud” af lidt modgang. I det daglige er jeg nu meget bevidst om, at være proaktiv og tager stilling til hvad jeg vil og ikke vil.Jeg kender nu til advarselslamperne, når det går lidt for stærkt og kan derfor reagere i tide.Alt den støtte jeg fik var med til, at jeg kunne flytte mig og se en ny verden. Rigtig godt.

Lars Reuter, Konstruktør SIS functional furniture a/s

Det væsentlige i forløbet, har været den fastholdelse der har været, det har betydet meget at, jeg dels fik nye “opgaver” og der blev fulgt op på opgaverne.
Men også at jeg fik en at tale med som havde forståelse for min situation, som kunne bruge tid på bare at lytte. Jeg har oplevet Margits engagement, som meget stort. Hun har en fantastisk evne til at få en til at føle, at hun virkelig føler med en, og brænder for at hjælpe – Det må være hendes kald!

Claus Markvardsen, Direktør Eurocoffin
Jeg har fået vendt alle de ”sten”, jeg tidligere sprang over eller gik uden om.Alle mine tanker var et kaos inden jeg startede, men nu er alle tanker sat i system, og kan nu håndteres på en mere hensigtsmæssig måde.

Det at samtalerne lå indenfor en overskuelig periode, med hjemme opgaver i mellem, gjorde at jeg hele tiden arbejdede med mine tanker og udfordringer.

Jeg tænker mere positivt nu og er kommet frem til at der altid findes en løsning og en mulighed for at vælge retning og at jeg selv har ansvaret.

Hvordan har du oplevet mit engagement?

Jeg har oplevet Margit’s engagement helt i top – på en skala fra 1-10, så 10.

Heidi Leen, FOA

Margit har en særlig evne til at forstå og sætte sig ind i arbejdspladsens kultur, hvilket gør hende til en fantastisk samarbejdspartner, når der skal arbejdes konstruktivt med forebyggelse af stress.

Det samme gør sig gældende, når Margit hjælper stressramte medarbejdere videre. På en professionel måde samarbejder hun med såvel ledelse som ansatte. Margit er god til at inddrage alle relavante parter, således at den bedste løsning opnås og den stressramte hurtigt føler sig hjulpet.

Jeg føler, jeg er i de bedste hænder, når jeg samarbejder med Margit”

Rikke Wagner, HR Koordinator

Powered by SYNNESTVED ID vs INUIT TYPES