Om Storm

“Jeg har specialiseret og uddannet mig til hjælpe dig, som leder, ansat og privatperson med at forebygge og tackle stress med målet at genvinde balancen i livet.”

 

I 2008 startede jeg coachvirksomheden MARGIT STORM med visionen om at forebygge stress i Danmark og skabe sunde mennesker og virksomheder med OVERSKUD.

Min livserfaring og mange år i erhvervslivet gør at jeg kender udfordringerne i en travl hverdag med konstant fokus på at skabe resultater og mange forandringer – og jeg ved hvad der skal til for at takle stress og skabe balance i et travlt liv.

Jeg har selv været ramt af stress og har stået alene med stressen uden værktøjer og støtte fra en professionel. Jeg kender frustrationerne, når overblikket forsvinder og det svært at erkende at man er overbelastet. Et samarbejde med mig vil være i trygge rammer og kendetegnet ved engagement, nærvær og overskud med fokus på at hjælpe dig til igen at fungere optimalt privat og på jobbet. Hvis du ønsker at vide mere om mig, så vil jeg se frem til at kontakte dig.

Kompetencer:

HeartMath coach & provider, HeartTeam 2012
www.heartteam.dk

Stresscoachinguddannelsen, Matzau Erhvervspsykologer, 2011
www.matzau.dk 

Stress coach, Forebyg Stress 2009
www.forebygstress.dk

Business- & life coach, Sofia Manning 2006

NLP Practioner, Future Pace 2003

Master certificeret i det amerikanske kommunikations- & læringsværktøjet 4MAT 2007

Certificeret i DISC Person Profil Analyseværktøj 2006

Mere end 25 års ehvervserfaring, som henholdsvis salgs- & projektchef, konsulent og personale- & rekrutteringskonsulent

Powered by SYNNESTVED ID vs INUIT TYPES